De Jongh Dak en Bouwservice Helmond voor alle dakbedekking en daklekkages

Maak kennis met hét dakdekkersbedrijf van regio Helmond. Met ons zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van dakbedekkingen, dakrenovatie, nieuwbouw en daklekkages klaren we elke klus op uw dak. Onze lijnen zijn kort en u hebt altijd direct contact met de vakman.

Bel ons voor een advies op maat

Dakbedekkingen

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen denk hierbij aan PVC, EPDM, Bitumen, Dakpannen etc. Wij geven voor al deze advies op maat of het nu gaat om reparatie, renovatie of nieuwbouw.


Wij inspecteren het dak grondig, luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en gebruiken onze technische kennis. Dragen een doeltreffend advies samen met een passende aanbieding aan.

Bij nieuwbouw wordt de offerte uitgebracht op basis van een aanwezig bestek.

Dakgoten

De Jongh Dak en Bouwservice  is ook inzetbaar voor al uw goten en regenpijpen.Wanneer u opzoek bent naar duurzame oplossing, zit u met

een keuze voor zink goed! Wij kunnen alle goten leveren en monteren.
Maar u kunt uiteraard ook de keuze maken om uw bestaande goot te laten repareren.
 

Onderhoud

Voorkom problemen door periodiek onderhoud, reiniging van de waterloop en inspectie denk hierbij aan controle van de conditie toplaag, naadverbindingen, hemelwaterafvoeren, dakrandprofiel, doorvoeren en alle overige aansluitingen.


Dit alles leggen wij vast in een verslag met foto's en geven u advies.
Zo voorkomt u problemen en wordt u op de hoogte gebracht van de staat van uw dak. Zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Dakkapellen

Teamverband staat hoog in het vaandel bij De Jongh Dak en Bouwservice in samenwerking met andere bedrijven kunnen wij voor u een dakkapel realiseren.

Een dakkapel zorgt voor extra leefruimte en vergroot uw woongenot. Hebt u al een dakkapel, dan kunnen wij deze isoleren en of gevoelige onderdelen vervangen denk hierbij aan het (gedeeltelijk) vervangen van boeiboorden, zijwangen en loodslabben zodat uw dakkapel weer in perfecte staat verkeert.

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak levert een besparing in uw energiekosten op. Wij isoleren alle soorten daken, of ze nu schuin, hellend of plat zijn. Het isoleren van een dak is specialistisch werk. Gebeurt dit niet op de juiste manier dan kan het gehele dak gaan rotten, met verregaande gevolgen voor zowel de constructie van een woning als voor het interieur. Laat isoleren dan ook altijd door de vakman doen. Advies op maat.

Daglicht, Lichtkoepels, lichtstraten en terras overkapping 

Een lichtkoepel is de ideale oplossing voor meer daglicht in uw huis. Wij monteren zowel heldere als opaal lichtkoepels op platte daken. wij kunnen alle soorten lichtkoepels, lichtstraten en terrasoverkappingen leveren en monteren.